Coronavirus – ”bara” ännu ett ”genrep” inför Vilddjurets märke?

10-03-2020 Är bara Coronavirus ännu ett sätt att skrämma upp och försöka kontrollerar människor i onödan, den frågan ställer sig nu allt fler människor när smittan nu gått in på sin tredje månad som allmänt känd. Häpnadsväckande metoder används i många länder för att försöka stoppa smittspridning. I Hong Kong har människor med smittan bla. tvingats stanna hemma med en elektronisk tagg på sig. Läs mer om detta här.

Uppenbarelseboken kapitel 13 pratar också om en falsk skrämmsel kampanj som kommer att gå över hela världen där man inte ska kunna köpa eller sälja utan att låta sig luras… Är cornavirus kampanjen en del i uppvärmningen inför det kan man undra ?

Den som tror på Jesus behöver dock varken vara rädd för varesig Coronavirus eller det så kallade Vilddjurets Märke efter som han har vunnit segern över ondskan en gång för alla och även om vi får lida en kort stund här på jorden så har den som håller ut och håller fast vid Jesus alltid en underbar framtid att vänta.

”Detta har jag sagt er för att ni ska ha frid i mig. I världen får ni lida, men var frimodiga: jag har övervunnit världen Johannes 16:33

”Jesus sade: ”Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig ska leva om han än dör Johannes 11:15

Nedan visas lite olika videos angående det sk. Vilddjurets Märke (Uppenbarelseboken 13:16-18), detta är ett svårt och komplicerat ämne och ingen förutom Gud själv har alla svaren, ta därför det som påstås från olika håll i de olika videorna med en nypa salt och bilda dig din egen uppfattning genom att själv läsa Bibeln. OBS! Nästa Dag står inte själv för allt vad personerna i videorna påstår men tycker det är viktigt att flera olika röster kommer till tals för att en helhets bild ska komma fram:

Video från kanalen: Roparna.se


Video från kanalen Vittnesbörd Tv, finns även Del 2 och 3 som följer upp denna video.


Den amerikanske fd. pastorna Tom Horn ger sin analys på detta ämne med titeln: ”Mark of the Beast – Corruption of Men’s Genes with Nephilim Genes” Tom Horn jobbar numera heltid på Tv-stationen Sky Watch Tv (finns även på youtube)