Om Nättidningen

Nästa Dag är en nätbaserad tidning som startades den 10:e Mars år 2020 som en gratis wordpress.com sida. I början av april samma år så flyttades sidan till nastadag.se. Tidningen / Bloggen är ett privat initiativ som vilar på biblisk kristen grund och är helt oberoende från etablerade kristna organisationer, och har heller ingenting med något specifikt trossamfund att göra. Grundaren Oscar Nilsson driver också youtubekanalen Bibelfrågor Tv sedan år 2016. Videoklippen på kanalen med benämningen Bibelfrågor News är till viss del sammankopplade med tidningen men i övrigt så är det två olika projekt.

Det är helt GRATIS att prenumera via e-post

Följ oss också i sociala media: TWITTER, MINDS, YOUTUBE, BITCHUTE

Stötta arbetet ekonomiskt ? Framför allt ber vi om ert andliga stöd i förböner dvs. att ni ber att Guds vilja ska ske med denna tidning. Men om du också känner att du villkorslöst vill stötta detta projekt ekonomisk så får du gärna göra det genom att sätta in en frivillig gåva via banköverföring.

Vårt kontonummer är:     Swedbank – 8480-6 (clearing) 9233245662

Nu finns även Nästa Dag i fysisk form. En pocket bok på 121 sidor med de flesta artiklarna från Mars till Juni går nu att beställa för 50 kr / st. Klicka på bilden för att komma till beställningssidan. Går att betala med både kort och faktura efter att man fått hem boken.

Introduktions video släppt 07/04/2020 (klicka på bilden för att se)
Klicka här för en alternativ videolänk om den ovan funkar dåligt.

Kontakta redaktionen ? Just nu jobbar vi utifrån väldigt små medel och med få inblandade i nuläget har vi inte så mycket tid att svara på mail men vi hoppas att det ska kunna ändra sig så småningom.

Hälsningar – Oscar Nilsson, redaktör / skribent och övrig teamet som kommer att presentera sig själva i diverse artiklar framöver.

P.s om inget annat namn står i slutet av artiklarna så är det redaktören som står bakom dem. Bilder tas från den sidan unsplash.com, där upphovsmän och kvinnor ger bort sina bilder gratis, om inget annat nämns.

Lista med artiklar:

Video arkiv: