Om Nättidningen

Nästa Dag är en nätbaserad tidning som startades den 10:e Mars år 2020 som en gratis wordpress.com sida. I början av april samma år så flyttades sidan till nastadag.se. Tidningen / Bloggen är ett privat initiativ som vilar på biblisk kristen grund och är helt oberoende från etablerade kristna organisationer, och har heller ingenting med något specifikt trossamfund att göra. Grundaren Oscar Nilsson driver också youtubekanalen Bibelfrågor Tv sedan år 2016. Videoklippen på kanalen med benämningen Bibelfrågor News är till viss del sammankopplade med tidningen men i övrigt så är det två olika projekt.

Följ oss också i sociala media: TWITTER, MINDS, YOUTUBE

Stötta arbetet ekonomiskt ? Framför allt ber vi om ert andliga stöd i förböner dvs. att ni ber att Guds vilja ska ske med denna tidning. Men om du också känner att du villkorslöst vill stötta detta projekt ekonomisk så får du gärna göra det genom att sätta in en frivillig gåva via banköverföring.

Vårt kontonummer är:     Swedbank – 8480-6 (clearing) 9233245662

Introduktions video släppt 07/04/2020 (klicka på bilden för att se)
Klicka här för en alternativ videolänk om den ovan funkar dåligt.

Kontakta redaktionen ? Just nu jobbar vi utifrån väldigt små medel och med få inblandade i nuläget har vi inte så mycket tid att svara på mail men vi hoppas att det ska kunna ändra sig så småningom.

Hälsningar – Oscar Nilsson, redaktör / skribent och övrig teamet som kommer att presentera sig själva i diverse artiklar framöver.

Lista med alla artiklar:

Video arkiv: