Profetiskt budskap till svensk kristenhet från Kamerun…

11-03-2020 Ett profetiskt budskap till svensk kristenhet som första gång publicerades den 26:e December 2019 av Youtubekanalen ”Christ Divine Yard Assembly” med den Kamerunfödde predikanten ”Array”, har nu publicerats av två andra youtubekanaler med koppling till sveriges kristenhet, ”Vittnesbörd Tv” och ”Bibelfrågor Tv”. Paulus skriver att ”Efter två eller tre vittnens ord ska varje sak avgöras.” (2:a Korintierbrevet 13:1) och i det här fallet har vi tre kanaler som publicerat detta. Men lyssna på budskapet själv och bilda dig din egen uppfattning och ha 1:a Mosebok Kapitel 26:15-24 och 26:1-3 i närheten för liknelse med dessa bibelord och Sverige görs i klippet…

Bibelfrågor Tv:s publicering med introduktion av predikanten. OBS! i 2 delar.
Orginalpubliveringen i sin helhet från: Christ Divine Yard Assembly
Vittnesbörd Tv:s publicering.