7 dagars bön kl.7 i 7 minuter för Donald Trump och läget i USA utlyst. Håll koll på 12:e december och Tempelinvigningsfesten.

Youtubekanalen God Unlimited med Albert Milton som host har utlyst en 7 daga lång bön kl. 7 varje morgon i 7 minuter för läget i USA och Donald Trump. Bönen startade Lördagen den 5 :e December och avslutas Lördagen den 12:e December. Han profeterar att något särskilt kommer att hända den 12:e och att alla som ber att Guds vilja ska ske ”i himlen så ock på jorden” bör var med för att förstå vad Gud håller på med just nu. Se videon nedan om pröva budskapet själv:

Christ Divine Yard Assembly och Bibelfrågor Tv pratar också om Trump-profetiorna i detta klipp

Det intressanta med detta är också att den 12:e December sammanfaller med den bibliska högtiden ”Chanukka” eller ”Tempelinvigningsfest” som i år startar på kvällen Torsdagen den 10:e December och avslutas fredagen den 18:e. Jesus själv firade denna högtid och vi kan läsa om det i Johannesevangeliet:

Nu kom tempelinvigningens högtid i Jerusalem. Det var vinter, 23  och Jesus gick omkring i Salomos pelarhall i templet. 24  Då omringade judarna honom och frågade: ”Hur länge ska du hålla oss i ovisshet? Om du är Messias, så säg det öppet till oss!” 25  Jesus svarade: ”Jag har sagt det till er, men ni tror det inte. Gärningarna som jag gör i min Fars namn vittnar om mig. 26  Men ni tror inte, för ni hör inte till mina får. 27 Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. 28  Jag ger dem evigt liv. De ska aldrig någonsin gå förlorade, och ingen ska rycka dem ur min hand.Johannesevangeliet 10:22-29

Orsaken till denna högtid var det som hade hänt lite drygt 100 år innan Jesu födelse när grekerna hade ockuperat Israel och vanhelgat templet i Jerusalem med orgier m.m och satt upp den ”Vanhelgade skändlighet” (även kallad ”Förödelsens styggelse” och som omnämns i Matteus 24:15 och 1:a Mackabeerboken 1:54) som då var en bild på avguden Zeus vid brännofferaltaret. På altaret offrades nu grisar istället för lamm och allt blev helt upp och ner. Judarna tvångskonverterades till hedendom och fick inte fira sabbat längre, tvingades äta griskött eller dö osv. Det hela ledde såsmåning om till att en befrielsearmé skapades som bestod av de som vägrade att bli hedningar och de lyckades tillslut befria templet och man återinvigde det samma dag som det vanhelgades den 25:e Kislev. enligt den bibliska kalendern, vilket i år är 11:e December. Dagen efter kommer alltså något mycket viktigt hända enligt profetian.

Hela historien om Tempelinvigningsfesten går att läsa i Mackabeerböckerna som bla finns med i Bibel 2000 bland apokryferna till Gamla testamentet. En engelsk version kan du läsa genom att klicka på länken här: https://www.kingjamesbibleonline.org/1-Maccabees-Chapter-1/

Händelserna kring Tempelinvigningsfesten har också en hel del likheter med det som har med den sista tiden och Uppenbarelseboken att göra. Jesus varnar också för att den ”Vanhelgade skändligheten” ska återkomma i Matteus 24:15, vilket troligtvis kommer att ske när den Tredje Templet står på sin plats i Jersualem. Tvångskonvertering till Antikrists religion är också något som det profeteras om i Uppenbarelseboken kapitel 13, men också om befrielse från förtrycket i och med Jesu Återkomst- Uppenbarelseboken kapitel 19.

Pröva detta: Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda och håll er borta från allt slags ont 1:a Thessalonikerbrevet 5:20