”Jag såg Stor Församling i Stockholm gå i Konkurs pga. Pandemilagen… Agera nu innan det är för sent…”

Bibelfrågor Tv gav idag ut videon: ”Jag såg Stor Församling i Stockholm gå i Konkurs pga. Pandemilagen… Agera nu innan det är för sent…” som är ett profetiskt budskap ang. pandemilagen och dess konsekvenser för kyrkor mfl. Men också att det fortfarande finns saker man kan göra för att förändra utvecklingen, precis som invånarna i staden Nineve i Jona bok i Bibeln kunde få Gud dom över dem att ändras när de omvände sig, mer info i videon:

Till videon rekomenderas också att man ser den här intervjun i videon nedan med en brittiske läkare, Mohammad Adil från World Doctor Alliance, som varnar för konsekvenserna av lockdown och att det är mycket värre än att bli smittad av coronavirus, som inte alls är lika farligt som mainstream media framställer det.

Också en predikan med Marcus Bloom som blivit förbjuden på youtube rekomenderas den heter ”Vaken i en tid av villfarelse”: