Vaccinpassen och Vilddjurets Märke… Och vägen framåt med Jesus / Yeshua

Läs mer om Modernas vaccin angående att det inte är ett vaccin utan en behandling av våra gener som förbereder våra kroppar för ett chip bloggen Prickiga Huset som länken går till drivs av Yrsa Haggstöm som är en pensionerad läkarsekretera som är väl insatt i dessa frågor: https://prickigahuset.com/2021/01/28/moderna-erkande-vi-vaccinerar-inte-manniskor-vi-chippar-dem/

Intervju med Ilana Rachel Daniel från Israel som bla. representerar partiet Rapeh som går till val idag med målet att stoppa vaccinpasset etc. och hon beskriver bla. läget Israel med vaccinpassen just nu och mkt annat som har med situationen där just nu att göra, det mesta är på engelska men lite också på tyska:

Nedan ett inslag från nyhetskanalen Israel24 om problemen med Vaccinpassen / Green passport, som just nu är en app man laddar ner till telefonen i Israel och som ger fördelar i samhället.

Bibelfrågor Tv har också gjort en video om detta med titeln: Vaccinpassen och Vilddjurets Märke… Och vägen framåt med Jesus:

Docent i transplantionskirurgi, Ralf Sundberg. ger i två avsnitt i Swebbtv sin bild av hela cirkusen som har med corona att göra och man kan sammanfatta det hela med att det mesta man just nu göra saknar vetenskapligt stöd: