WHO-insider avslöjar hur Covid19 planerats för länge sedan… Över 200 döda av Pfizers vaccin i Sverige, enligt Läkemedelsverket. Hur många fler behövs innan någon drar i nödbromsen???

Mer och mer tydigt blir det hur denna sk. ”pandemin” är planerad långt i förväg och en rad olika globala aktörer är inblandade i en gemensam operation som går ut på steg för steg minska jordens befolkning,… Några är medvetna om det större perspektivet medans andra bara gör som de blir tillsagda, utan att ifrågasätta, eftersom de då fortsätter att få pengar på sina konton… Bibelordet ”Kärleken till pengar är roten till allt ont” 1 Timoteusbrevet 6:10 är minst sagt passande i detta sammanhang… Visselblåsaren Astrid Stuckelberger som både jobbat inom FN och WHO har i vilket fall nu fått nog nu och avslöjar i interjuvn nedan en hel del om vad hon vet om detta från ett inifrån perspektiv… ”Den som har öron hör”…

https://rumble.com/vie5r3-astrid-stuckelberger-problematic-narrative-planet-lockdown.html

Ledamöter från den amerikanska senaten gick även nyligen offentligt ut och anklagar Kina i samarbete med amerikanska gobalistiska företag, personer och organisationer för att ligga bakom den planerade pandemin och man vill att de ansvariga ställs inför rätta:

I Sverige fortsätter dödsfallen av framför allt Phizers vaccin som används mest mot corona (men i själva verket för att sprida mer corona) att stiga till över 200 hundra enligt Läkemedelsverkets egen rapport men inte många reagerar på detta tyvärr:

Läs hela rapporten här: https://www.lakemedelsverket.se/49cd82/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/comirnaty-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-06-09.pdf