Fler och fler officiella dokument släpps av myndigheter som bekräftar att UFO / UAP fenomenen är verkliga, men vad säger Bibeln om detta egentligen ?

Nyligen släpptes en officiell rapport från den amerikanska försvarsmakten angående att UFO / UAP är ett verkligt fenomen och man vill också skapa en seriös databas för att samla in data om fenomenet. “UAP clearly pose a safety of flight issue and may pose a challenge to U.S. national security.” – Office of the Director of National Intelligence, dni.gov Tidigare har detta varit ett lite märkligt och tabubelagt ämne men börjar det ändra på sig och till och med Dagens Nyheter hakar på.

Frågan är då vad detta har med Bibeln, Bibelns profetior och Uppenbarelseboken etc. att göra. LA Marzulli har länge undersökt detta fenomen o

Se en mycket intressant dokumentär av LA Marzulli som går på djupet om detta utifrån vad Bibeln säger: