Nytt fysiskt nummer av Nästa Dag ute nu…”Nästa Dag Vol. 3 – Januari- Augisti 2021″

Då var det dags för den tredje utgåvan av Nästa Dag i fysisk form. I detta nummer är en stor del av de artiklar som skrivit mellan Januari – Augusti 2021 medtagna. Artiklarna innehåller mera text i den fysiska formatet så att läsaren ska kunna förstå vad det handlar om utan att vara på internet och se alla videor som rekomenderas. Videorna förklara alltid mer än texten men tanken är att det fysiska formatet ska vara självgående, så att säga, och kunna läsas även 100 år senare när internet förmodligen inte finns längre på samma vis som idag… För det som överlevt bäst under historiens gång är trots allt det tryckta och nedskrivna ordet i bokform. Bibeln är det bästa exemplet på det. För övrigt så innehåller utgåvan artiklar som ännu inte publicerats på hemsidan men kommer senare i augusti… Beställ gärna ett par exemplar och ge till vänner och bekanta om du gillar vad du läser… Mvh -N.D

Klicka på bilden nedan för att beställa boken som är 120 sidor tjock och kostar endast 50 kr + frakt…

Boken går också att hitta i diverse internetbokhandlar såsom bokus.com etc. men då till ett lite högre pris…