Profetian om översvämningar i Sverige uppfylldes bla. i Gävle i natt. Det handlar inte om Klimatförändringar utan om att Bibelns ord är sant…

I natt vaknade en hel del människor upp i översvämmade hus i Gävle:

Bibelfrågor Tv släppte en video med en varning om att Sverige kan komma att drabbas av övernaturliga oväder och översvämningar för en månad sedan den 18:e Juli 2021. Dessa översvämningar handlar dock inte om klimatförändrningar utan om att Gud har dolt vatten ovanför himlavalvet för alla meterologer och SMHI personal, som det står i Första Mosebok: ”Gud sade: ”Mitt i vattnet ska finnas ett valv som skiljer vatten från vatten.” Gud gjorde valvet och skilde vattnet under valvet från vattnet över valvet. – Första Mosebok 1:6-7. Därför kan inte metrologer alltid förutse vad som ska hända, mer info i videon nedan:

Avslutningsvis behöver Sveriges befolkning ödmjuka sig inför Gud och sluta lita på sin egen förmåga, det är det enda verkliga hoppet som finns i denna svåra situation. Som Jesus säger: ”Saliga är de ödmjuka, för de ska ärva jorden.” – Matteus 5:5