Israelisk läkare varnade Högsta Rabbinska rådet i Israel för vaccinen m.m, de ändrade då sina råd, och svenska läkare gör detsamma på torgmöten i Umeå och Halmstad. Tyska advokat planerar ny ”Nürnberg rättegång” pga. ”falsk” pandemi m.m

Den judiske läkaren -Dr. Vladimir Zelenkos– som med mycket gott resultat behandlat över 7000 corona patienter tillsammans med sitt team enbart med beprövade läkemedel såsom Ivermektin, Zink och D-vitamin blev nyligen inkallad att tala inför de högsta rabbinska rådet i Israel. Vladimir menar vaccinen bara förvärrar situationen ungefär på samma sätt som överanvändninga av antibiotika har skapat resistenta bakterier vilket skapat ännu värre sjukdomar. Han ställer den frågan till rådet… – Om nu vaccinen skulle fungera och över 80 % av Israels befolkning tagit emot dem… Varför har vi nu ett stort utbrott av Delta varianten ? Och varför ska vi då fortsätta att ge ytterligare en spruta av samma sak som visat sig inte stoppa viruset har ? På frågan om detta inte bara är konspirationsteorier, som rådet ställer, säger han att Noa betraktades av de runtomkring honom och Arken som en konspirations teoretiker ända tills den dagen då ösregnet började då blev han istället en sanningssägare och äkta profet… Rådet lyssande till honom och ändrade faktiskt tillfälligt sina rekomendationer till en israeliska befolkningen bla. avråder dom från att vaccinera barn… Mer info i videon:

En sk. ”Demokratifest” hölls nyligen i Umeå där bla. Glenn Dormer som ursprungligen är från Kanada men som gått läkarutbildning i Uppsala och jobbat där i över 20 år:

Hanna Åsberg som också är legitimerad läkare höll torgmöte i Halmstad med ”Bota Sverige” och informerade bla. behandling av corona istället för vaccinering som mycket bättre och säkrare än att använda ett vaccin som ingen riktigt vet var det hör för långsiktiga konsekvenser:

Advokaten Reiner Fuellmich som tidigare stämmt bla. Volkswagen och avslöjat dem för den sk. ”Dieselskandalen”, planerar en gigantiskt rättegång mot de som ljugit angående coronaviruset och benämner detta som ”Brott mot männskligheten” mer info i videon: