Vad Pastor David Yonggi Cho´s & TB Joshua´s död betyder för profetiorna i Uppenbarelseboken…

Nyligen 14/09/2021 gick pastor David Yonggi Cho som ledde världens största hemgruppsbaserade församling i Syd Korea bort. Församlingen räknar med ett medlemsantal på över 800000 personer och det enda sättet att hålla ihop en så stor skara människor är genom de små grupperna som samlas i hemmen vilket varit det primära i församlingen. Arrey Atem från kanalen Christ Divine Yard Assembly fick redan år 2017 en förvarning om Yongii Cho´s bortgång och vad det skulle betyda angående profetiorna i Uppenbarelesboken uppfyllelse, i videon nedan tillsammans med Bibelfrågor Tv, berättar han mer om detta.

I videon nedan berättar Yonggi Cho själv om många händelser i sitt liv som är mycket intressant att höra:

Även den nigerianske pastorn och profeten TB Joshua dog också nyligen 05/06/2021 vilket också har med detta att göra och som Arrey förklarar i videon att ”Metusalas dagar” har nått sitt slut och vi närmar oss med hast Noas dagar och Jesu Återkomst ”Såsom det var i Noas dagar ska det också bli innan Människosonen kommer tillbaka” – Matteus 24:37

Dokumentär om TB Joshua´s liv och gärning där många mirakler hände på vägen till himlen där han nu festar med Jesus: