Viktigt meddelande till Trump ang. vaccinen… Och läkaren som uppfann mRNA Vaccin varnar nu för dem…

Donald Trump har gjort mycket bra för att stoppa den destruktiva globala utvecklingen mot att ett antikristligt system införs (se Uppenbarelseboken kapitel 12,13,14), men han envisas dock med att marknadsföra de olika vaccinen mot corona som något positivt och något som ”räddat världen”, samtidigt som det är många människor som vittnar om väldigt negativa biverkningar. När nu dödsstatistiken för 2021 börjat bli klar så har det i USA dött över 500000 fler människor efter vaccinet introducerats än 2020 när det inte fanns något vaccin alls. Bortförklaringarna är många och Trump försöker också förklara detta på ett annat sätt än att det skulle bero på vaccinen… Faktum kvarstår dock att även om det funnits naturkatastrofer, krig och svält under både 2020 och 2021 etc. så är den absolut största skillnaden mellan 2020 och 2021 vaccinens intåg… Olika profetiska budskap och visioner har framförts till Trump ang. detta… Bibelfrågor Tv: A message to Trump about the Vaccines from Sweden

Alex Jones budskap till Trump ang. vaccinen:

Doktor Robert Malone som är en av dem som varit med och framställt mRNA vaccinen varnar nu för konsekvenserna av dem och ha avråder speciellt föräldrar från att vaccinera sina barn…

Längre intervju med Robert Malone om hans bakgrund vem han tidigare jobbat med etc…