Uppryckandet… Före eller Efter den sk. ”Vedermödan”… Intressant undervisning med Lars Enarson…

Det råder inget tvivel om det sk. ”Uppryckandet” kommer att hända en vacker dag eftersom Jesus talar om det ”Jag säger er: Den natten skall två ligga i samma säng. Den ene skall tas med och den andre skall lämnas kvar.” – Lukas 17:34… Den stora frågan är bara när det kommer att ske och vad som är tecknet på att det är dags… Lars Enarson tar i sin senaste video upp denna fråga ur många perspektiv men landar i slutsatsen att det kommer att ske i samband med Jesus återkomst och inte innan den sk. vedermödan…

Många kristna teologer har genom tiderna dock försökt att schemalägga uppryckandet till något som skulle hända innan den sk. vedermödan och antikrists styre på jorden (Uppenbarelseboken 13 osv.) men argumentet ”varför skulle Gud plåga sin församling i en ”vedermöda” (= mkt svår tid)… Och i stort sett varje år har en liknande video som den här nedan dykt upp… ”pröva allt, behåll det goda” – 1:a Thessalonikerbrevet 5:21