Mellanårsval ”Midterms” i USA imorgon 8:e November … Trump kampanjar för fullt… Valfusk att vänta men vaksamheten är också stor…

Donald Trump håller stora kampanjer inför mellanårsvalet ”Midterms” nu imorgon tisdag. Ikväll (eller rättare sagt i natt svensk tid) håller han sin sista kampanj på ”Dayton International Airport” i Vandalia i delstaten Ohio. Igår var det dock på sin nutida hemmaplan, Miami, och höll en kampanj:

I lördags höll en kampanj i Latrobe i Pennsylvania:

Och i samma delstat i staden Philadelfia på samma dag höll även Joe Biden och Barak Obama ett event:

Samtidigt är det många som befarar att valfusk kommer att förekomma, där bland annat redan döda människor lyckas förtidsrösta med hjälp av sk. ”Ballots” vilket upptäcktes på flera platser i valet 2020, till demokraternas fördel. Valet 2020 är fortfarande under all kritik och många oklarheter är fortfarande inte är ordentligt utredda. Redan nu har det avslöja ett fall med valfusk inför Midtrems i Milwaukee: Läs mer.