Debatten om HBTQ inom kyrkor visar på var i Uppenbarelseboken vi befinner oss…

Den senaste tidens debatt om HBTQ frågorna inom den frikyrklig sfären väcker starka reaktioner. I videon nedan reagerar Josef Barkenbom och Anders GerdmarNiklas Piensoho´s undervisning om Homosexualiteten i Romarbrevet 1 som lades ut i slutet av november i år.

Originalvideon i sin helhet nedan:

Bibelfrågor Tv väljer däremot att belysa en helt annan aspekt av detta och det är frågan ”Vad blir det för Barn i framtiden om HBTQ ideologin får genomsyra samhället och kyrkan ?”

Bland annat tas det upp en ny teknik där 3 personer kan bli genetiska föräldrar till ett barn… Även om detta låter intressant för HBTQ par så vet ingen vad detta genetiskt kommer att leda till… I Videon ovan tas bla. jättarna i Första Moseboken 6:4 upp som, på sin tid, också var ett genetiskt experiment mellan fallna änglar och jordens kvinnor: Vid denna tid, då Guds söner (fallna änglar) gick in till människornas döttrar och dessa födde barn åt dem, och även senare, levde jättarna (våldsverkarna) på jorden. Detta var forntidens väldiga män som var så ryktbara -Första Mosebok 6:4. Detta blev inget lyckat experiment och det ledde så småningom fram till syndafloden där bara Noa och hans familj överlevde.

En aspekt av detta med att man försöker skapa helt nya könsidentiteter är att det har med Antikrist och Den Falske Profetens inträdande i världen att göra… Det står nämligen att de ska komma ”upp ur havet” (=Antikrist – Uppenbarelseboken 13:1) och ”upp ur jorden” (=Den Falske Profeten – Uppenbarelseboken 13:11)… Vilket låter som allt annat än en vanligt barn uppvuxen i en kärnfamilj… Detta är också ett tidstecken om var vi befinner oss menar videoskaparen… Mer info i videon ovan.

Lars Enarson talar också över samma ämne ur olika aspekter i sin senaste video med titeln ”Svärdet genom kristenheten”: