Artificell Livmoder och ”konstgjorda barn”… Tar oss tillbaka till Noas dagar… Detta har också med Julen / Hanukkah att göra…

En mycket märklig reklamfilm publicerades nyligen av företaget ”Ectolife” där man presenterar idén om att en artificiell livmoder i ett laboratorium kan producera ett barn lika bra, om inte bättre enligt videon, än en vanlig mamma kan… Bibelfrågor Tv tar bland annat upp detta i samband med sin Jul / Hanukkah video med titeln ”Jul / Hanukka 2022, Vad Jesus gjorde på Vintern, HBTQ & Jesu Återkomst, Artificiell Livmoder m.m” och tro det eller ej så hänger det faktiskt ihop även med det Jesus säger om att tiden före hans återkomst kommer att likna ”Noas dagar” (Matteus 24:37), när du sett videon förstår du varför…

Se företaget Ectolife´s reklamvideo om detta, och givetvis tar vi avstånd ifrån detta eftersom det är helt emot Guds skapelseordning (Första Mosebok 1:26-28) där barn ska produceras enbart inom äktenskapet och i mammas mage och inte i några laboratorium:

Kvinnor med livmoderproblem har dock redan börjat promota iden:

Lars Enarson´s tar inte exakt upp detta med Ectolife i sin senaste video men det stora avfall ifrån Guds och Jesu bud i den sista tiden, och som har med ljushögtiden Hanukka att göra, handlar också om hur man med hjälp av vetenskapen försöker ersätta Guds tankar med oss människor och det är precis det som Ectolife sysslar med, även om det framställs som en hjälp till de som har svårt att få barn i deras reklamvideo: