Stor konferens i Stockholm om vaccinproblemen etc. 21-22 januari arrangerad av: Läkaruppropet!

Läs mer om programmet och vem som kommer på Läkaruppropets egen hemsida:

https://lakaruppropet.se

En av talarna är Dr. Robert Malone som medverkat till att utveckla de sk. mRNA vaccinen som började användas mot Coronaviruset i slutet av 2020 och början av 2021 i hela världen. Malone har sedan dess vänt sig emot sin egen upptäckt och varnar nu istället för vaccinen…

Twitter inlägg från Läkaruppropet inifrån eventet 21/1, följ mer om vad som hände på deras Twittersidan:

Tidigare i veckan under World Economic Forum´s möt i Davos i Schweiz gjordes ett försök att intervjua Phizers CEO för att få svar på många frågetecken kring vaccinen men tystnad blev det vanligaste svaret… Se hela intervjun gjord av kanadensiska Rebel News: