Asbury ”väckelsen” verkar mer mänskligt planerad än spontan… Att CNN rapporterar positivt om detta är en varningsklocka!

En av varningsklockorna i allt som händer i Asbury / Kentucky är att en av de många nyhetskanalerna den klart antikristliga kanalen CNN rapporterar och promotar denna sk. ”väckelse”… När Gud verkligen verkar brukar mainstream medierna antingen vara tysta eller tala illa om det. Men människor blir säkert helade och glada ändå fast det behövs en tydlig förkunnelse av evangeliet för att människor verkligen ska vakna, vilket saknas i Asbury… Det som fokuseras är lovsång och vittnesbörd om helanden osv. och visst är det bra men helheten i evangeliet saknas… Den falske profeten (Uppenbarelseboken 13:11-16) kan också göra tecken och under så här behövs urskiljning. Brandon Bathtrop från Red Letter Ministries har bett över och prövat denna sk. ”väckelse” utförligt den senaste tiden och kommit fram till en hel del intressanta slutsatser om vad detta egentligen handlar om. Mer info i videon nedan:

Men viktigt är att själv sök Herren och be om ett eget svar angående allt detta…

Nedan ett utskick från Red Letter Ministries nyhetsbrev med bevisen på hur detta har planerats:

^Students questioning the integrity of forced ”revivals” from their professors. Their university has been scheduling false man made revivals for years! You better question it if CNN is promoting it! Why because it’s man, and not from God, therefore the world is not threatened by it at all.”

”Släck inte Anden. 20  Förakta inte profetior, 21  men pröva allt, behåll det goda 22 och håll er borta från allt slags ont.” – 1:a Thessalonikerbrevet 5:20-22