Det finns inget ”Icke Konfessionellt” neutralt samhälle… Det är antingen Gud eller avgudarna som styr oss….

Jonathan Cahn har skrivit en hel del intressanta böcker vid det här laget och den senaste heter ”The Return of the Gods”, på svenska ”Mörkrets Makter Uppenbaras”, där han på ett häpnadsväckande sätt avslöjar vilka uråldriga gamla ”gudar”, avgudar / demoner som ligger bakom många av de fenomen som dykt upp i samhället under senare tid. Det har exempelvis blivit stora hyper i media världen runt att tonåringar vill byta kön, något som inte många tonåringar funderade ens på för bara 10 år sedan och nu är det helt plötsligt en väldigt stor grej som man vill börja sorteras in under de mänskliga rättigheterna till och med… Cahn förklarar bla. om vilka avgudar / demoner som i det avfälliga Israel, innan fångenskapen i Babylon för ca. 3000 år sedan ( läs mer i 2:a Kungaboken kapitel 20-25 etc.), som fick sina efterföljare att byta kön etc. Detta är något som dagens sjukhus utför som en slags rättighet men på den gamla avgudatiden, Bibeln beskriver, gjordes samma sak i rituella religiösa syften…. Det finns alltså en klar koppling mellan det gamla avgudasamhället och dagens samhälle. Dagens sekulariserade samhälle förklarar vi ofta som ”religiöst neutralt” och ”icke konfessionellt” etc. men detta är inte sant ur ett andligt perspektiv då det i själva verket är antingen Gud eller avgudarna som styr oss, oavsett om vi tror det eller ej. Mer info i videon nedan där detta också kopplas ihop med vad som hände under en skolmassaker i Nashville nylingen:

En annan intressant aspekt av detta är den tekniska utvecklingen av datorer och mobiler som har exploderat de senaste 20 åren… Under 1990-talet var det bara de sk. ”datanördarna” som ägnade mycket tid framför diverse skärmar… I dagens samhälle gör alla det mer eller mindre… Ordet ”Teknologi” har också med avgudarna Bibeln beskriver att göra och i den grekiska grundtexten till Nya Testamentet har Cahn gjort en spännande upptäckt… Mer info i videon nedan.

Boken går att beställa på svenska exempelvis via bokus: https://www.bokus.com/bok/9789189290761/morkrets-makter-uppenbaras/