Brännandet av heliga skrifter och kopplingen till ”Den Stora Skökan”… Uppenbarelseboken 17:11-18

Den senaste tiden har varit minst sagt kaotisk i vissa delar av Sverige även om många andra delar har haft sommaridyll som vanligt… En av de senaste händelserna som skapade kaotisk stämning var en koranbränning utanför riksdagshuset 31/07/2023… Men utifrån Bibeln så vet vi att innan Jesus kommit tillbaka på riktigt kommer det att vara en svår tid och det gäller att vara vaken och fokuserad på det viktigaste nämligen att oavsett läget predika evangeliet om Guds rike och Jesu Återkomst ”predika ordet, träd fram i tid och otid” – 2:a Timotheosbrevet 4:2…. Bibelfrågor Tv tar i sitt senaste avsnitt upp denna situation i förhållande till Uppenbarelseboken 17:11-18…

”11 Och vilddjuret som har varit och inte är, han är den åttonde och ändå av de sju, och går till fördärvet. 12 Och de tio horn som du såg är tio kungar som ännu inte har fått något rike, men som för en stund ska få makt som kungar tillsammans med vilddjuret. 13 Dessa har alla ett och samma sinne och ska ge sin kraft och makt åt vilddjuret. 14 De ska strida mot Lammet men Lammet ska besegra dem, eftersom han är herrarnas Herre och konungarnas Konung och de som är med honom är de kallade, utvalda och trogna. 15 Och han sa till mig: Vattnen som du såg, där skökan sitter, är folk och skaror och länder och språk. 16 Och de tio horn som du har sett på* vilddjuret, de ska hata skökan och göra henne öde och naken, och de ska äta hennes kött och bränna upp henne i eld. 17 För Gud har ingett i deras hjärtan att utföra hans plan och handla i ett och samma sinne och att ge deras rike åt vilddjuret, tills Guds ord har gått i uppfyllelse. 18 Och kvinnan som du har sett är den stora staden som regerar över jordens kungar.”
-Uppenbarelseboken 17:11-18

Nedan förklarar ”Walter Veith” sambandet mellan Islam och Vatikanen / Katolska Kyrkan ur ett historiskt perspeketiv och om vi förstår detta förstår vi mer om vad situationen i Sverige handlar om:

Alberto Rivera är jesuitprästen som blev född på nytt och protestant… Vittnar också om vem ”Den Stora Skökan” är och hur Vatikanen verkar över hela världen och på olika sätt infiltrerar och skapar kaos för att kunna införa det antikristliga systemet….

Brännandet av en Koran utanför riksdagen 31/07/2023:

En HBTQ-aktivist protesterar också mot Islam strax efter koranbränningen:

”Många falska profeter skall träda fram och bedra många. 12 Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta. 13 Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst. 14 Och detta evangelium om riket skall predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, och sedan skall slutet komma.” – Matteusevangeliet 24:11-14