Stark kritik mot WHO i Sveriges riksdag… Sverige riskerar att förlora sin självbestämmanderätt vid en ny sk. ”Pandemi”…

Debatt mellan socialminister Jakob Fossmed (KD) och Elsa Widding (Partilös, tidigare SD) om WHO´s nya förslag 24/11/2023 till ökad överstatlighet vid en ny sk. ”pandemi” förslagen är oroväckande och kan innebära bla. tvångsvaccinering och begränsningar av yttrandefriheten i Sverige m.m, se hela debatten nedan:

I skuggan av kriget i Ukraina och konflikten i Israel pågår detta vilket är viktigt att uppmärksamma och göra allmänheten medveten om. Förövrigt genomfördes en stor demonstration i Stockholm tidigare i höst mot WHO´s förslag vilket fick lite uppmärksamhet i media… Mer om detta i denna artikel:

Slutligen behöver vi be över att dessa förslag ska förhindras och många människor bli medvetna om vad WHO egentligen sysslar med, även om vi inte kan göra så mycket politiskt så kan bön förändra mycket… Här en video som inspirerar till bön med Lars Enarson: