Palmemordet – Kommer hela sanningen att komma fram under 2020?

02-04-2020 Nuvarande palmeåklagaren Krister Peterson meddelade tidigare i år att man antingen kommer att väcka åtal eller lägga ner förundersökningen innan sommaren. Hur det faktiskt blir med den saken återstår att se. Den förste palmeutredaren Hans Holmér ska en gång ha sagt att ”om sanningen om mordet kommer fram kommer det att skaka Sverige i dess grundvalar”. Vi har nedan samlat en hel del intressanta videoklipp som under de senaste åren kommit ut angående detta bla. ett föredag med författaren Claes Hedbergs som handlar om hans bok ”En oväntad vändning”. I boken driver han tesen att Palme behövde försvinna ifrån rampljuset eftersom han hade drabbats av HIV, och att det Socialdemokratiska partiet själva arrangerade ett teatermord, dvs. Palme mördades aldrig på riktigt. Sanningen om detta mord har sedan under alla dessa år varit dold för det svenska folket. I en annan intervju på Swebbtv bekräftar Tage Tuvheden, som via sitt jobb haft nära kontakt med socialdemokratiska riksdagsmän, delvis Hebergs teori.

Ett vittne vid namn Leif Ljungqvist berättar också om sina mycket intressant observationer på Sveavägen under mordnatten. Före detta palmeåklagaren Beritl Rydell kräver också att det omtvistade obduktionsprotokollet ska släpps fritt. Så sent som igår släppte Bibelfrågor Tv ett färskt reportage från mordplatsen på Sveavägen. Fortsättningen på 2020 kommer bli mycket intressant med andra ord för alla som är intresserade av vad som egentligen hände den 8:e februari 1986.

Bertil Rydell, fd Palmeåklagare


Bibelfrågor Tv


Claes Hedbergs föredrag 2019


Tage Tuvhedens vittnesmål


Leif Ljungqvist, ögonvittne på mordnatten