Finsk pastor – Sverige är i nuläget farligare än Ryssland för Finland!

27-03-2020 Den finske pastorn Kennet Witick spelade nyligen in en video där han bla. berättar om att Sveriges nuvarande politik och religösa inriktning är farligare för Finland än Rysslands. Han syftar då bla. på våra liberala lagar och hur våldsutvecklingen i landet framför allt beror på att den bibliska grund som Sverige har stått på ända sedan reformationen steg för steg monterats ned vilket lett till det kaos vi ser i Sverige idag. Lyssna på hela hans uttalande i videon nedan:

Botemedlet och det som kan få Sverige på rätt kurs igen stavas omvändelse, och då först och främst bland de kristna församlingarna i Sverige, vilket också var ett av de viktigaste teman som togs upp under konferensen Nordens Kallelsestund som vi tidigare rapporterat ifrån: