”Sveriges Kristna Råd” är en skenhelig, antikristlig organisation som man bör hålla sig borta ifrån.

Visst verkar det på ytan fint med enhet i kristus och ekumeniska samarbeten för att sprida evangeliet tillsammans. Men är det verkligen det fulla evangeliet som predikas på en ekumenisk gudstjänst eller blir det istället en urvattnad kompromiss som egentligen ingen blir hjälpt / frälst utav ? Uppenbarelseboken och andra böcker i Nya Testamentet talar om en falsk religion i den sista tiden som på ytan kommer verkar tjäna Gud men i själva verket vara egoistisk och antikristlig: De kommer att älska njutning mer än Gud och ha ett sken av gudsfruktan men förneka dess kraft. Håll dig borta från dem! 2:a Timoteousbrevet 3:4-5

Lars Enarson förklara i detalj i sin senaste video vad som hänt i Sverige under en längre tid i och med framväxandet av Sveriges Kristna Råd och de ekumeniska samarbetets utbyggnad. Detta stämmer också överräns med de profetior som David Wilkerson skrev ner i boken Synen på 1970-talet gällande framväxandet av en falsk ”Super Kyrka” för snart 50 år sedan.