Profetiskt budskap ang. Stor Väckelse år 2021-2024 med start i USA… PRÖVA DETTA!

Under världsbönedagen ”The Return” som arrangerades i Washington D.C 26/09/2020 så frambar pastor ”Kent Christmas” ett profetiskt budskap som handlar om en stor väckelse som kommer att börja i januari 2021 i USA och pågå fram till 2024, enligt budskapet. Hurvida det kommer att påverka Sverige, Europa och resten av världen återstår att se, men den som lever i nära relation med Gud har ju alltid väckelsen inom sig. Trots det finns det också speciella tider när det händer lite mer än andra och detta budskap handlar om en sådan. Bibeln uppmanar oss att pröva alla budskap och så ska vi även göra med detta: Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda och håll er borta från allt slags ont 1:a Thessalonikerbrevet 5:20

Mer undervisning från Pastor Kent Christmas kanal ”Regeneration Nashville”

Nedan hela nästan 12 timmar långa livesändningen från Washington D.C 26/09/2020: