De många bevisen på valfusk i USA är väldigt omfattande – miljontals röster är misstänkta…

Bevisen på valfusk till Joe Bidens fördel visar sig vara väldigt omfattande och det handlar om miljontals röster över hela landet, vilket i praktiken kan betyda att Trump egentligen har vunnit valet. Men nu behöver allt detta komma upp till ytan i olika rättsliga processer som tillslut kan hamna ända uppe på Högsta domstolens bord i Washington D.C. Sanningen behöver komma fram och segra och vi behöver aktivt gå in i bön för det. Nedan några videor med det senaste. I videon här under presenteras hundratals vittnen som är beredda att vittna i rättegång och säga vad de sett och hört vad gäller omfattande fusk.

Advokaten Rudy Giuliani berättar det senaste om hur olika åtal om valfusk i olika stater har väckts m.m:

Brevbärare berättar om fusk i videon nedan med poströstsystemet och att man systematiskt har omdaterat poströster för att de ska räknas i valet, vilket är olagligt:

Donald Trumps tweet från 12/11/2020 där om omfattande valfusk med hjälp av valets datasystem beskrivs:

Lars Enarson har också lagt ut en intressant video om detta och uppmanar kristna att gå in i bön och inte tro på bilden som målas upp i mainstream medierna (även de ”kristna”, dvs. ”Tidningen Dagen” mfl.) utan själv söka ett svar ifrån Herren m.m:

I nästföljande video beskriver Tucker Carlson som är anställd av Fox News sin sammanfattning av läget just nu… Fox News som Tv station har tyvärr också hakat på trenden med att annonsera Joe Biden som vinnare vilket alltså inte är sant i nuläget utan den 14:e December när reslultatet av elektorsrösterna faktiskt presenteras i sin helhet vet vi mer. Sedan kan det dröja ytterligare om fallet går upp i Högsta Domstolen. Men Tucker ger i vilket fall en intressant sammanfattning av läget just nu:

Utifrån Bibeln så vet vi att det finns en ”laglöshetens hemlighet” vars mål är ett Antikristligt världsimperium och som varit verksam ända sedan Aposteln Paulus skrev om det (och även ännu tidigare, allt sedan Eva åt den förbjudna frukten i Lustgården). Detta onda imperium som kommer att få makt för en liten stund här på jorden (läs mer i Uppenbarelseboken 13 m.m), uppmanas alla som vill följa Bibelns Gud och hans son Jesus Kristus att inte ta avstånd ifrån. ”Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte tar del i hennes synder och drabbas av hennes plågor. Ty hennes synder har nått upp till himlen, och Gud har kommit ihåg hennes brott.” (Uppenbarelsboken 18:4-6) I dagens värld är det via de hemliga ordnarna detta främst verkar men inte bara i hemlighet utan även via öppen dager via organisationer som FN, EU mfl. Dessa globala organisationer har en världsregering som sitt mål. Donald Trump är emot denna utveckling medans Joe Biden är för den och det är därför världens mainstream medier (som också är en del av detta antikristliga system, under uppbyggnad) vill få oss att tro att Biden har segrat just nu och Trump är en dålig förlorare. men så är inte fallet utan det hela avgöras när rättsväsendet som ska stå för hela sanningen har sagt sitt.

Valfusk av det slag som nu håller på att uppdagas är en del av denna laglöshetens andemakt och eftersom det är Joe Biden och Demokraterna som står för det så kan vi förstå att det är Biden och inte Trump som går de ondas ärenden.

Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten. -2:a Thessalonikerbrevet 7-12

Avslutningsvis en intressant analys och ett profetiskt budskap ang. situationen just nu med LA. Marzulli och en kvinna som han nyligen träffade när han besökte Sid Roth på It´s Supernatural redaktionen. Kvinnan hade fått ett väldigt intressant profetiskt budskap utifrån 2:a Krönikenboken 20:20. Om det vi befinner oss i just nu:

Tidigt följande morgon gick de ut till Tekoas öken. Och när de drog ut, trädde Josafat fram och sade: ”Hör mig, ni av Juda och ni Jerusalems invånare. Förtrösta på Herren, er Gud, så har ni ett säkert fäste. Lita på hans profeter, så skall det gå er väl.”2:a Krönikeboken 20:20

Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda och håll er borta från allt slags ont 1:a Thessalonikerbrevet 5:20