Den ”Fjärde industiella Revolutionen” är ”Vilddjurets Märke.” Det är dags för Jesu lärjungar att leva mer och mer övernaturligt…

Bibelfrågor Tv:s (Alla Möjliga Bibelfrågor) nyårshälsning innehöll en hel del olika saker men en av de saker som togs upp var den sk. ”Fjärde Industriella Revolutionen” som ”World Economic Forum” marknadsför. Denna långsiktikiga plan liknar, när man tittar närmare på vad det faktiskt kan komma att innebära, mycket av det som står i Uppenbarelseboken kapitel 13. Men samtidigt vet vi utifrån Bibeln och exempelvis Jobs bok kapitel 1 att djävulen själv inte får eller kan göra någonting utan Guds tillåtelse så vår uppgift är som vanligt att be om väckelse och att så många som möjligt blir frälsta innan den onda planen tillåts förverkligas. Men i slutändan leder detta fram till Jesu återkomst och att Guds rike upprättas på jorden, med dem som har följt Jesus och härdat ut (Uppenbarelseboken 19-20):

Men man ska också komma ihåg att när mörkret är som mörkast då kommer också ljusets mirakler att bli mer och mer uppenbarade för dem som tror och väljer en annan väg… Alla mirakler med mat från himlen etc. i 2:a Mosebok kan fortfarande hända m.m mer info i video.

Nedan videon från ”World Economic Forum” som släpptes redan år 2016 och en till video om AI och den sk. ”the big reset”… https://www.weforum.org/videos

Intressant predikan med Marcus Bloom -”Vaken i en tid av villfarelse” om vad som händer just nu och han tar upp en hel del fakta om vad som händer nu ang. det antikristliga systemet som är under uppbyggnad:

Men vi ber som sagt om Guds GREAT AWAKENING innan allt detta tillåts ske…