Sjuksköterska kollapsade i direktsänd Tv efter att ha tagit Phizers vaccin mot corona… Sa att hon mådde bra en stund efteråt men befaras nu vara död ?

Sjuksköterska Tiffany Dover har på kort tid blivit en ofrivillig världskändis efter att ha kollapsat framför Tv kamerorna några minuter efter att ha tagit emot första dosen av Phizers vaccin mot corona. Se hela händelseförloppet nedan:

När hon senare återhämtat sig gör hon följande intervju där hon berättar att hon svimmar av ganska ofta och att detta inte är något onormalt.

Men sedan har det varit tyst från henne och hon har inte uppdaterat sina sociala media konton på Facebook och Instagram etc. under jul dagarna och nu påstår flera personer att de har hittat henne i ett register över nyligen döda personer i USA. De har sökt på https://www.searchquarry.com och fått fram en person med namnet Tiffany Dover som nyligen dött och som har samma släktingar som den som tog vaccinet och svimmade av framför tv kamerorna, se mer här:

När Nästa Dag gör en liknande sökning får vi som besked att https://www.searchquarry.com är överbelastat just nu…

Hur som hellst lär vi återkomma till mer om Tiffany Dover allteftersom fler uppgifter kommer fram… Det rapporteras också om många biverkningar efter att första omgången med vaccin delats ut i USA nedan en statistisk jämförelses mellan Phizers och Moderna vaccinen:

Bild tagen från den oberoende journalisten Sharyl Attkissons hemsida läs hela artikeln om biverkningarna

Vaccineringen har börjat idag i Sverige och Börje 91 åt i Bollnäs fick sin första dos framför kameran läs mer: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ga0M19/borje-91-fick-bollnas-forsta-coronavaccin Han säger att han mår bra efteråt men vi får se vad han säger om några dagar om Aftonbladet följer upp detta.

Oavsett om man mår bra eller dåligt efter denna vaccinering så är det farliga inte vad 1 enskild spruta kan göra utan det vi vill varna för är helhetsprogrammet som vi menar tillslut leder fram till det som Bibeln kallar för Vilddjurets Märke och som vi skrivit om i flera tidigare artiklar… (Artikel 1, Artikel 2) Dvs. det handlar inte om en enskild händelse utan ett längre händelseförlopp av lögner och bedrägerier… Filmen ”Plandemic” förklarar detta ur ett större samanhang vad gäller den medicinska biten:

Men det handlar lika mycket om ekonomi och teknik också och ”World Economic Forum” och filmen ”The Fourth Industial Revolution” förklarar mer vad den här världens makthavare planerar tillsammans med Antikrist andemakter…

Men det är viktigt att poängtera att de inte är deras planer som bestämmer utan Fadern, Sonen och Den Helige Anden styr över allt och inte satan men de människor som inte omvänder sig från sina synder och vill leva med Jesus kommer att lockas med i detta:

Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten. – 2:a Thessalonikerbrevet 2:7-12

Men för dem som vill leva nära Gud i denna svåra tid finns det alltid hopp och räddning genom bönen:

Och det skall ske att var och en som åkallar Herrens namn
skall bli frälst.
Joel 2:32