Varning för falska uppenbarelser på himlavalvet med hjälp av ny teknik…

Den teknologiska utvecklingen går ”framåt” säger man och i år fick många människor världen över uppleva virituella nyårsrakter istället för de gamla vanliga. Nyårsraketer förbjöds på många platser och detta motiverades dels av Covid19 restriktionerna men också för att inte den nya teknologin skulle störas… Förutom bara virituella nyårsraketer blandades även andra ”uppenbarelser” på himlavalvet in i ”nyårsshowen”…Detta gjordes möjligt med hjälp av en ny teknik som bla. kallas ”Virtual Sky Mapping”… Men vad ligger bakom denna teknik och egentligen ? Och är det en tillsynes oskyldig början på det vi kan läsa om i Uppenbarelseboken om Odjurets bild, Antikrist och Den Falske Profetens många olika falska under och tecken som bla. tar himlavalvet till hjälp: Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret som har ett sår från ett svärd men lever igen. – Uppenbarelseboken 13:13-14

Bibelfrågor Tv och Christ Divine Yard Assembly har tillsammans studerat detta ämne och presenterar resultatet i form av en ny videoserie med namnet ”Technology of the False Sky Prophets EXPOSED

En tolkning av symboliken bakom uppenbarelserna på himlen i Seattle… Pröva det…

Bibelfrågor Tv släppte i mitten av 2019 en video med en liknande varning: