PCR-testet som sägs upptäcka Corona är otillförlitligt, enligt skaparen Kary Mullis…

Det sk. PCR-testet som nu används för att upptäcka det sk. coronaviruset skapades redan 1993 av biokemisten Kary Mullis, en bedrift som också gav honom Nobelpriset. Han dog år 2019 men säger själv han om testet som han skapade att det inte säger om man är sjuk eller inte, utan att de kan ge utslag på en mängd olika saker utan att vara särskilt specifik… Och det är alltså detta test som all statistik vad gäller corona egentligen bygger på vilket är häpnadsväckande. Nedan en intervju med honom där han bla säger ”PCR Test Can Find ”Almost Anything In Almost Anybody” :

Samma video på youtube:

Mullis har också gjort en del andra interssant uttalanden redan för länge sedan men som blivit mer aktuella än någonsin just nu, bland annat talar han om at Dr. Fauci inte bygger sina uttalande på vetenskapliga fakta utan följer istället in Agenda som ofta bygger på lögner. Fauci är USA:s motsvarighet till Anders Tegnell och varje land har sin egen variant på detta ämbetet…