145 misstänkta dödafall pga. Phizers vaccin i Sverige enligt Läkemedelsverket egen statistik fram till 07/04/2021 – Dags att vakna…

Läs mer på Läkemedelsverkets egen hemsida och ta del av samtliga biverkningsrapporter för både Phizer (Comirnaty) , Moderna och Astra Zeneca (Vaxzevira). Statistiken visar bla. att 145 dött av Phizers, 7 dött av Moderna och 9 dött av Astra Zenecas vaccin. Astra Zenecas vaccin visar dock på mest allvarliga biverkningar direkt efter injektion. Dock bör man ta i beacktning att detta bara är inrapporterade fall och att det finns ett mörkertal i statistiken.

Utrag från Phizers (Comirnaty) statistik ovan

Det börjar bli dags att vakna nu och inse att vaccin inte är någon lösning… Men tyvärr sover de flesta i god tro om att läkemedelsindustrin vill oss väl, men många läkare mfl. vittnar om precis det motsatta. Det är istället kärleken till pengar som styr utvecklingen vilket är roten till mycket ondska enligt Bibeln. ”kärleken till pengar är roten till allt ont”. ( 1 Timoteus 6:10

Doktor Carrie Madej berättar bla. i intervjun nedan om när hon var med i en vetenskaplig studie om en ny medicin som faktiskt gjorde människor friska istället för sjuka. Men cheferna för studien stoppade dock medicinen med argumentet att om folk är för friska så kan inte läkemedelsindustrin tjäna pengar och därför är det tyvärr bättre för läkemedelsindustrin att vi är sjuka… Vilket är det som är det sjuka med denna industri som säger sig ha som mål att hjälpa människor att bli friska… Men statistiken talar för sig själv: