Att förflyttas med Den Helige Ande…Varken flygplan, tåg ,bilar eller Vaccinpass behövs för att slutföra Jesu Missionsbefallning… Vittnesbörd om att detta fortfarande händer idag…

Många missionsorganisationer och missionärer världen över undrar säkerligen just nu hur de ska kunna fortsätta sin verksamhet när det mesta är nedstängt. Vaccinpassen ses som en lösning men samtidigt är det många som varnar för att vaccinen och vaccinpassen är början på Vilddjurets Märke som Uppenbarelseboken varnar alla som följer Jesus för att ta emot… Så finns det en annan väg att fortsätta sin tjänst för Gud utan att behöva kompromissa med sanningen i Guds ord och leva som alla andra i ”världen”… Aposteln Filippos blev flyttad i anden står det i Apostlagärningarna kapitel 8 i samband med att han döpte en man från Etiopien – När de hade stigit upp ur vattnet ryckte Herrens ande bort Filippos och hovmannen såg honom inte mer; han fortsatte sin resa, fylld av glädje. Men Filippos, visade det sig, hade kommit till Ashdod” Apg 8:39-40… Pastor Henry Gruver från USA berättar i ett mycket intressant vittnesbörd om hur han var med om en liknande händelse i nutid och blev flyttad från USA till Italien:

Men fenomenet att bli flyttad utan varesig bilar, flygplan, tåg eller att gå igenom gränskontroller etc. återfinns även i Gamla Testamentet i ett tillägg till Daniels bok bla. – ”I Judeen levde profeten Habackuk. Han hade kokadt soppa och lagt bröd i bitar och var på väg till åkern med skålen för att ge till skördefolket. Då sade Herrens ängel till Habackuk: > Ta maten du har där till Daniel i lejongropen i Babylon.< Habackuk svarade: >Herre jag har aldrig varit i Babylon, och gropen känner jag inte till.< Men Herrens ängel lade handen på han hjässa, lyfte honom i håret och förde honom i sin andes stormvind till Babylon och satte ner honom vid gropen. Habackuk ropade: »Daniel, Daniel, här får du den måltid som Gud har sänt dig!« – »Du har alltså tänkt på mig, Gud, du överger inte dem som älskar dig«, sade Daniel. Han reste sig och åt, och Guds ängel förde genast Habackuk tillbaka hem. Tillägg till Daniels bok (Apokryferna i Gamla Testamentet, Bibel 2000) Kapitel 3(C) Vers 33-39

Allt är således möjligt för den som tror och vill göra Guds vilja…

Bibelfrågor Tv har också gjort en video om bla. detta med titeln: Kina och Covid i Uppenbarelseboken + Att flyttas fysiskt med Helig Ande