Vaccinen skapar mutationerna, doktorn förklarar hur… ”Den som har öron till att höra”…

Vaccinen skapar i själva verket de ny mutationerna av coronaviruset dvs. gör bara saken värre, i videon nedan förklarar Dr. Lawrence Palevsky hur detta går till:

”Spikeprotein” eller ”Tagg-proteinet” på svenska är något doktor Lawrence återkommer till i videon och bilden nedan förklara vad han menar:

:

Filmen ”I Am Legend” där Will Smith spelar huvudrollen från år 2007, har många märkliga likheter med situationen just nu… I videon nedan en intressant analys och jämförelse mellan filmen och dagens situation Pröva Detta!!!

Det är viktigt att be just nu och verkligen lyssna in vad Herren säger angående vad som faktiskt händer, så att vi kan fatta kloka beslut grundat i hans ord ”Den som har öra, han höre vad Anden säger till församlingarna.” – Uppenbarelseboken 2:7