”Full” på Helige Ande i 22 år… Innan – full av alkohol och droger – grundaren av Red Letter Ministries berättar sitt vittnesbörd…

Red Letter Ministries med säte i Minneapolis i USA har en intressant och ovanlig historia som började med att Brandon Barthrop blev härligt frälst och befriad från drogmissbruk etc. år 1999. Mer info i vittnesbördet och dokumentären ”Getting Drunk on God” som VICE gjorde år 2013 nedan:

Nedan ett av de senaste avsnitten av ”Joel´s Bar” från 2021. Joel´s Bar, som är en av många delar i Red Letter Ministries verksamhet, syftar på utgjutandet av Helige Ande i den sista tiden profeterat av Joel i Gamla Testamentet – Och det skall ske därefter att jag skall utgjuta min Ande över allt kött, och edra söner och era döttrar ska profetera, era gamla män skola ha drömmar era ynglingar ska se syner; Joel 2:28

Vi har tidigare rapporterat om Red Letter Ministries missionsarbete i Europa och Kenya… Länkar till dessa artiklar nedan: https://www.nastadag.se/2020/03/23/missionar-i-frankrike-kanner-sig-mer-trygg-mitt-i-coronaepedemins-centrum-an-hemma-i-soffan-i-minneapolis/

https://www.nastadag.se/2020/04/21/covid19-ar-under-vara-fotter-forsamling-i-kenya-predikade-ett-tydligt-evangelium-medan-de-delade-ut-mat-i-krisen/