Israel i världens fokus – Vaccinen & Kriget – precis såsom Bibeln sagt… över 20% fler döda än året innan efter Pfizers vaccinering började och upptrappning av Kriget…

Swebbtv intervjuade nyligen Lars Enarson om läget i Israel just nu både vad det gäller Kriget men också konsekvenseran av massvaccineringen som framförallt gjorts med Pfizers vaccin i Israel. Det är svårt att få neutral information om exakt vad som hänt med människor i Israel som tagit vaccinen men en sak som går att jämför är antalet dödsfall från år till år och så kommar man fram till att de ökat med över 20% efter att vaccineringen börjat dvs. om man jämför med samma tidpunkt från januari-februari 2020 och jan-feb. 2021 så har över 20% fler människor dött 2021. Detta och mycket mer i videon nedan:

Israel Tv7 News är en nyhetskanal med bas i Jerusalem som också har Bibeln och profetiorna i Nya Testamentet angående Jerusalem i fokus när det gör sina reportage vilket gör det hela mycket intressant här reportage från 18/05/2021: