Censuren och kontrollen fortsätter på Facebook och igår var sidan nere i hela 6 timmar… Men det finns bra alternativ…

Bibelfrågor Tv tipsar i videon nedan om bra alternativ till Facebook som inte håller på med lika mycket kontroll och censur av sina användare… Minds.com är ett alternativ och här är Bibelfrågor Tv:s profil där som går att följa: https://www.minds.com/eric_nelson7/

Även den kände predikanten Nick Vujicic som predikar utan armar och ben varnar för utvecklingen på bla. Facebook och presenterar sitt eget alternativ nickv.network. Nick blev också nyligen avstängd från sin bank men han jobbar nu på att starta en egen, mer info i videon:

Läs mer om störningarna på Facebook i Nya Dagbladets artikel nedan:

Ännu en intressant artikel om hur allt man lägger upp på Facebook kan missbrukas av tredje part och säljas vidare m.m