”Global Pandemic Exercise” den 18:e Oktober 2019 i New York förklarar en hel del av det som hänt sedan dess…

En övning gjordes 18:e Oktober 2019 i New YorkThe Pierre hotel och kallades ”Global Pandemic Exercise”… Något vecka efter denna sk. ”övning” upptäcktes de första fallen av corona i Wuhan i Kina och mycket av det som hände på denna övning, bara en vecka tidigare, utspelar sig i vår verklighet idag… Med på övningen var stor globala aktörer såsom: Världsbanken, World Economic Forum, WHO, Vaccintillverkare, Kina och USA:s Folkhälsomyndigheter, Bill Gates Foundation, Luft Hansa, osv. Denna övning talar för att det hela är planerat i förväg och att det inte är ett spontant utbrott utan ett medvetet sådant för att försöka ta kontroll över världen på ett felaktigt sätt som Bibeln varnar för ska komma att ske innan Jesus kommer och upprättar verklig fred och läkedom på jorden (läs mer i Uppenbarelseboken kapitel 13-21)… Men blida dig din egen uppfattning… Deltagarna presenterar sig själva alldeles i början av videon och hemsida finns också med mer info:

Det finns också en hemsida med information om hela eventet och fler videos… bilda dig din egen uppfattning…