Mobilisering av 10000 bedjare för Väckelse i Sverige / Norden och Sonny Lindgren avskiljd till nationell ledare i Sverige för bönerörelsen Norden 714 i Vetlanda 07/11/2021

Under gårdagen avslutades Norden 714 konferensen – Brudgummen Kommer – som hölls i Vetlanda Friförsamling. Lars Enarson talade i det avslutande mötet om mobiliseringen av 10000 förbedjare / bönekrigare för väckelse i Sverige och Norden, läs mer om visionen på Norden714.com. Sonny Lindgren och hans fru Caroline avskiljdes också som nationella ledare för Norden 714 i Sverige. Förra veckan avskiljdes även Kenneth Witick för samma uppgift i Finland och fler lär det bli när Lars och hans fru Harriet åker vidare till Danmark på onsdag och sedan till den avslutande konferensen, för denna gång, När Lejonet Ryter i Oslo / Norge 12-14:e November, se hela reseschemat.

Avskiljningen av Sonny och Caroline Lindgren

Sonny predikade även 2 gånger under konferensen på temat Brudgummen kommer utifrån olika aspekter.

I videon nedan kan du höra enbart predikan från avslutningsmötet:

Mötet i sin helhet med lovsång, predikan, avskiljningen etc. i videon nedan…

Kort reportage (3 min) från mötet med Bibelfrågor Tv:

Nedan kan du se alla möten i turordning innan det sista: