Massiva protester i Australien emot covidpasset nu i November 2021… Och varför är Australien värst just nu ? Svaret kan vi troligtvis hitta den 18:e Oktober 2019…

Australien är ett av de hårdast drabbade länderna just nu av restriktioner och vaccintvång men detta har också lett till ett massivt uppvaknande och protester över hela landet nedan en video från mångmiljonstaden Melbourne:

Intressant i sammanhanget är att minst 2 representatner, som var högt uppsatta politiker inom Hälsa och Ekonomi, från Australien var med under den sk. ”övningen” – ”Global Pandemic Exercise” – som hölls i New York den 18:e oktober 2019 där man övade på ett liknande scenario med en pandemi och hur man skulle hantera den, som bara någon vecka senare blev verklighet i Wuhan … Man övade också på hur man skulle hantera människor som protesterade mot radikal åtgärder etc… Mer info i videon nedan och efter 5:24, kan man höra om representerna från Australien…

Med på mötet var även tunga ledare från Banker, Världsbanken, World Economic Forum, Kinas folkhälsomyndighet, Bill Gates Foundation osv… Med andra ord mäktiga ledare (kungar) som försöker styra världen och ta Guds plats… Men Psalm 2 i Bibeln avslöjar dem och beskriver att det finns en konspiration som verkar emot Gud i denna värld, och som också får göra det till en viss gräns och därför får vi stå ut med dessa ”Godwannabes” en stund till men det är Gud som har makten i slutändan och det världensledare nu försöker införa, kommer inte att hålla i längden…

”Varför är hednafolken i uppror?
    Varför tänker folken
        tomma tankar?
Jordens kungar reser sig
    och furstarna gaddar ihop sig
        mot Herren och hans Smorde[a]:[b]
”Vi sliter sönder deras band
    och kastar av oss dera
s rep!”

4  Han som tronar i himlen ler,
    Herren gör narr av dem.”
Psalm 2:1-4

Mer beskrivande video om händelserna i Melbourne där man bla. protesterade vid parlamentet.