”Bibeln hade Rätt!!!” – Peter Wahlbeck (komiker etc.) #NEJTILLVACCINPASS demostrationen…

Bibeln hade rätt, Vilddjurets Märke är här” sa Peter Wahlbeck bland annat under sitt tal på #NEJTILLVACCINPASS demonstrationen i centrala Stockholm i söndags då uppskattningsvis 8000-9000 personer deltog. Bakgrunden till uttalandet var en skylt som någon deltagare hade med sig med samma titel som Peter citerade i sitt tal och sedan la ut texten runtekring.. Och visst finns det många tecken på att tekniken till Vilddjurets Märke är här bla. i form av vaccinpassen men en tydlig antikristgestalt kontrollerar fortfarande inte hela världen ännu… Men visst finns det många tecken på att vi närmar oss det antikristliga systemetet Bibeln talar om och uttalandet var en välbehövlig väckarklocka såi det sammanhanget ligger uttalandet helt rätt i tiden. Men för att nyansera det hela så låt oss nedan titta närmare på vad Bibeln faktiskt säger om ”de 2 Vilddjuren” och Vildjurets Märke i Uppenbarelseboken nedan men först lyssna på talet:

”Och vilddjuret fick en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick rätt att fortsätta i fyrtiotvå månader. Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans boning, dem som bor i himlen. Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder. Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse[a] har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.

Du som har öron, hör: 10  Om någon ska gå i fångenskap, då går han i fångenskap[b]. Om någon ska dödas med svärd, då dödas han med svärd. Här visar sig de heligas uthållighet och tro.

Vilddjuret från jorden

11  Och jag såg ett annat vilddjur komma upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret vars dödliga sår hade blivit läkt. 13  Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14  Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret som har ett sår från ett svärd men lever igen. 15  Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och låta döda dem som inte tillbad vilddjurets bild.

16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17  så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666″ Uppenbarelseboken 13:5-18

Så om vi läser hela texten och lägger samman allt som måste hända innan Vilddjurets Märke fullt ut blir implimenterat över hela världen så kan vi förstå att en hel del fler saker, än det vi sett under den sk. ”pandemin”, behöver ske innan profetian blir helt uppfylld. Visserligen så kan man inte köpa och sälja i vissa länder just nu utan vaccinpass men i det antikristliga systemet kommer ingen kunna köpa och sälja i hela världen utan Vilddjurets Märke, så det är en bit kvar men innan det sker ber vi om en Stor Väckelse där många människor vaknar upp och väljer rätt sida och övervinner detta system tillsammans med Jesus som har segrat över det och kommer att segra… ”De har ett och samma sinne och ger sin makt och myndighet åt vilddjuret. 14  De ska strida mot Lammet, men Lammet ska besegra dem tillsammans med sina kallade, utvalda och troende, eftersom han är herrarnas Herre och kungarnas Kung.” – Uppenbarelseboken 17:13-14

En gamla musikvideo ifrån 1985 med ett kristet band som kallade sig ”Familjen” har blivit högaktuell i dessa tider där inskränkningar och begränsningar blir allt vanligare ”Cathy don´t go to the supermarket” heter låten och handlar just om detta… Många tog det inte så allvarligt 1985 men nu är den högaktuell, se och bedöm själva: