Reportage: Väckelsefest #3 i Motala 14/05/2022 med Birger Skoglund, Arrey Atem, Kingdom Chapel Worship & IngoÅsk…

Runt kl.12.30 körde det ingång i Stadsparken bredvid Vättern i Motala med både predikan, vittnesbörd och musik. Nedan en kort evangelistisk predikan med Arrey Atem som kunde höras av hundratals förbipasserande:

Kingdom Chapel Worship spelade också, nedan ett smakprov i form av låten ”Se Ej Tillbaka”… Det blåste ordentligt tidvis vilket märks i videon men i slutet framförs låten även i en ”vindstilla version” senare på kvällen inomhus. Studioinspelningar går också att lyssna på via: Spotify Youtube

Hårdrocksbandet IngoÅsk, vars texter inspireras av Bibeln, spelade också några låtar i vinden… Vindstilla versioner av bandets låtar går att höra på Spotify, Youtube

Senare på kvällen var det Väckelsemöte / Encounter på Kingdom Chapel med Birger Skoglund och alla andra som var med i Stadsparken. Många blev berörda av predikan och förbön av Den Helige Andes kraft… Se hela mötet i videon nedan: