”Kyrkan i världen INTE världen i kyrkan” – Viktig predikan men John Horgby…

John Horgby predikade den 22:e Maj i församlingen Agape i Norrköping på temat ”Kyrkan i världen inte världen i kyrkan”, vilket är ett väldigt viktigt ämne just nu då mer och mer av ”världens tankesätt” försöker att flytta in i församlingarna i Sverige. Diverse lobbygrupper, liberalteologer och ekonomiska krafter, i form av statsbidrag till trossamfund, pressar på för att församlingar ska ändra sina synsätt bla. vad gäller – Äktenskapet, Omvändelse, Jesus som enda vägen till Gud etc. John uppmanar i sin predikan till att stå emot dessa villoläror och villolärare som försöker tränga sig in i gemenskapen och att vi inte behöver vara ”snälla” emot lögnen utan istället avslöja den och stå upp för sanningen. Se hela mötet nedan: