Många bibliska händelser under dagens datum som har med ”Tårar” att göra, Jerusalem och templet började intas ca. år 586 f.kr av de babyloniska fienderna denna dag tex… Val av tidpunkt för Bidens besök i Israel, ingen slump…

Lars Enarson tar upp en hel del om detta i den senaste videon ”En Tid För Tårar”, vilket syftar på de män som grät över synden i det dåvarande Israel (ca 586 f.kr) vilket var orsaken till att Gud tillät fienderna att komma och inte templet och staden. Men de som grät blev räddade ”Herren sade till honom: ”Gå igenom Jerusalems stad och sätt ett kors i pannan på dem som suckar och jämrar sig över alla de vidrigheter som görs därinne”– Hesekiel 9:4… Detta kan också appliceras på våran tid och det som händer i Guds församlingar runt om i Sverige just nu, där fienden tar mer och mer mark pga. kompromiss med Bibeln osv… Så vi behöver också gråta över det och gå åt ett annat håll istället, mer info i videon:

Biden var också i Israel denna vecka där han bla. diskuterade den sk. ”tvåstatslösningen” vilket enligt Bibeln inte är något välsignat alternativ till lösning på konflikten även det är många som tror på den. Han tog bland annat upp den lösningen i sitt tal vid ankomsten på flygplatsen i Tel Aviv, mer info i videon nedan:

Tvåstatslösningen är det som sagt många politiker som tror på men utifrån Bibeln finns det bara en realistisk lösning och det är istället Enstatslösningen, vilket faktiskt tro det eller ej, många palestiner innerst inne gillar bättre eftersom de själva kan se all korrumption som förekommer på den sk. Västbanken mer info i videon nedan: