Profetiskt budskap till Sverige inför valet… Våldet och kaoset ökar i samhället pga. vi gått ifrån 10 Guds bud etc. men VÄCKELSEN kommer mitt i domen…

Mer info i videon nedan:

Samma budskap på Bitchute…

Budskapet i korthet: Arrey Atem började be till Gud efter att en ung mamma och hennes barn blivit ihjälskjutna alldeles utanför hans dörr i Eskilstuna den 27:e Augusti 2022…

Han frågade Gud varför detta får hända i Sverige och bad honom stoppa det men han fick följande svar… –Sverige befinner sig i kris först och främst för att vi på område efter område tagit bort den trygga grund på Bibelns ord som vi en gång grundat landet på (Uppsala möte 1593 etc.) därför har friden rubbats i landet och kaoset ökat

Men en landsomfattande väckelse där vi går tillbaka till Jesu ord är lösningen… Och i denna mörka tid ska ”de av folket som känner sin Gud ska stå fasta och hålla ut” –Daniel 11:31 i en engelsk översättning (King James) står det inte bara att de ska hålla ut utan även ”do exploits” vilket i det här fallet betyder ”göra stordåd”…

”Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda” – 1 Tessalonikerbrevet 5:20-21