WHO´s plan för maktövertagande av alla länder, som skriver på avtalet, avslöjad under Läkaruppropets konferens 21-22 jan… Sverige bör avbryta samarbetet genast…

Den tidigare medarbetaren på Världshälsoorganisationen (W.H.O) Dr. Astrid Stuckelberger var en av talarna under konferensen ”Pandemic Strategies” som hölls i Stockholm 21-22 Januari 2023. Hon presenterade långtgående planer på hur WHO planerar att utnyttja både det ekonomiskt ansträngda läget, höga elpriser etc. och nya virus utbrott till att ta över länder och människors liv via olika digitala globala kontrollsystem, i form av vaccinpass, digital valuta (ekrona) m.m… Den svenske läkaren Dr. Glenn Dormer var på plats under konferensen och ger i videon nedan en sammanfattning av vad som hände och han uppmanar svenska folket inklusive politiker och ledare att vakna upp och gå emot denna plan som kommer att minska vår frihet drastiskt. Han varnar även för ”elstödet” och att vi inte bör göra oss beroende att staten för det kan utvecklas till ännu mer kontroll, mer info i videon:

Många likheter kan också dras mellan denna plan och det som står i Uppenbarelseboken 13 om Vilddjurets Märke etc. men ytterst sett är det bara Gud som bestämmer när allt detta får ske och ju fler som vaknar och säger ifrån desto längre dröjer det…

I vilket fall så blev Astrid´s presentation tyvärr nedkortad pga. av tidsbrist och av att andra talare inte höll med om allt hon sade men detta ledde till protester ifrån publiken och Glenn Dormer, händelsen blev dokumenterad i videon nedan:

För en längre utläggning av Astrid själv är denna video en bra introduktion: