Skillnaden på bön & BÖN… Böneskola med Lars Enarson….

Hur effektivt och intressant vårt böneliv blir handlar om hur mycket vi ber efter Guds vilja… ”Och den tilliten har vi till honom, att om vi ber om något efter hans vilja så hör han oss. 15 Och om vi vet att han hör oss vad vi än ber om, då vet vi också att vi redan har det vi bett honom om.”1:a Johannes 5:14-15

Många ber i dessa dagar exempelvis om fred i konflikten mellan Ukraina och Ryssland eftersom vi hör så mycket om hur eländigt det är på nyheterna, det är väl inget fel med det, men frågan är vad vill Gud att vi ska be för idag ? Är det om det som vi hör på nyheterna eller kanske är det något helt annat ?

Lars Enarson berättar i videon nedan ett personligt vittnesbörd om hur en bönegrupp han ledde i Göteborg samlades förutsättningslöst för att be enbart om vad det är Gud vill att de ska be över… Och det fick vara med om mängder av spännande bönesvar…

Vittnesbördet spelades in under en böneskola på Kingdom Chapel i Motala 02/02/2023

Se hela böneskolan med 4 lektioner nedan från både Norge och Motala:

Lektion 1: Varför be?

Lektion 2 – Vad är Bön?

Lektion 3 – Förbön:

Lektion 4 – Att be som Jesus gjorde

Ladda ner hela böneskolan och studera själv: https://www.norden714.com/_files/ugd/914a60_2478978dc64348d6a1ea3ed1c4ee905e.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *