Försöker WHO skapa en ny Pandemi i Chile?

Att WHO (Världshälsoorganisationen) håller på med överstatliga tankegångar har vi hört talas om under veckan, bla. rapporterade den kristna tidningen Världen Idag om detta, mer info i videon nedan:

Den kanadensiske influensern Chris Sky som varit starkt kritisk till hela Covid19 cirkusen, och förövrigt kampanjar för att bli ny borgmästare i Toronto, varnar i videon nedan för att WHO och FN håller på att använda landet Chile som försöksland för att implementera sitt nya överstatliga system. Detta genom ett nytt påstått H5N1 virus som är något liknande fågelinfluensan, mer info i videon nedan:

Nedan en inbjudan till ett event 2:a April i Trinity Baptist Church i Toronto som har att göra med Chris kampanj i borgmästarvalet:

Reportage med Global News om de protester Chirs och hans fru Jennifer gjorde under lockdown etc. i Canada när restriktionerna var som hårdast:

Kopia av videon om Chile på Rumble:

Vi fortsätter pröva om det kan ligga något i detta med anledning av att Bibeln ger oss varningar om att ett överstatligt antikristligt system kommer att försöka tvingas på oss förr eller senare som vi kan läsa om i Uppenbarelseboken kapitel 13… ”Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17  så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.” – Uppenbarelseboken 13:16-17

Men samtidigt är det viktigt att inte drabbas av rädsla för allt detta för vi som tror och följer Jesus kommer tillslut att vinna seger över detta falsk system som WHO och FN mfl. försöker att skapa:

Och jag såg liksom ett glashav blandat med eld, och på glashavet stod de som hade besegrat vilddjuret och dess bild och dess namns tal. – Uppenbarelseboken 15:2

Läs tidigare artikel där WHO´s planer avslöjas: