Se upp för ”Alien Evangeliet”

Det börjar dyka upp mer och mer program etc. både i vetenskaplig media och annan där man påstår att människan är skapad av Aliens / Utomjordingar för länge sedan och inte av Bibelns Gud eller att man försöker säga att dessa ”Aliens” är detsamma som det vi kallar för Gud…. Även pastorer börja gå ifrån Bibelns ursprungliga lära och istället undervisa om att utomjordingar skapade människan. La Marzulli har länge undersökt kopplingen mellan det vi kallar för utomjordingar och vad Bibeln faktiskt säger, mer om detta i videon nedan:

En till variant av hur ”Alien Evangeliet” presenteras av en grupp som kallas Raelians bla. påstår man att alla religioner har samma ursprung och hör ihop… Men Jesus är tydlig: ”Jesus sade till honom: ”Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.”- Johannes 14:6

Vi behöver se upp med detta för det dyker upp lite här och där och vill påverka människor och då behöver vi ladda upp med sanningen i Bibeln…