70 årig kvinna helad i Jesu Namn från äkta Coronavirus i Sverige

18-03-2020 Youtubekanal ”Mikael Hagenbo” har nyligen publicerat ett vittnesbörd där pastor Pethrus berättar om hur en kvinna i hans församling blivit mirakulöst helad från ett äkta fall av coronavirus i Sverige. Ambulanspersonalen vägrade att köra kvinnan till akuten när det kunde konstatera att fallet var äkta. Kvinnan hade inte vistats utomlands den senaste tiden därför reagerade inte vårde speciellt akut när hennes anhöriga ringde in men när vårdpersonal tillslut kom till platsen kunde verifirera fallet som äkta och blev mycket rädda. De uppmanade då anhöriga att skjutsa in kvinnan till sjukhus men de kom till slutsatsen att det inte skulle göra saken bättre utan började istället be för kvinnan i Jesu namn och uppmana henne att bekänna sina synder, plötsligt hände då miraklet… Lyssna på vittnesbördet nedan: